Γιατί Leasing;

Πως το leasing θα ωφελήσει την επιχείρησή μου;

Οφέλη του Leasing

Ενισχύστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας αποδεσμεύοντας κεφάλαια που αντιστοιχούν στην αγορά και συντήρηση του εταιρικού σας στόλου Αποκτήστε με σταθερή μηνιαία μίσθωση το αγαπημένο σας αυτοκίνητο με την υπηρεσία Europcar Lease της Kinsen Hellas

Με την υπηρεσία Europcar Lease σας παρέχετε πλήρη συντήρηση και ασφαλιστική κάλυψη, χωρίς κανένα άγχος για τα αυτοκίνητα της επιχείρησής σας. Η Kinsen με την υπηρεσία Europcar Lease  αναλαμβάνει το κόστος και την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύψει κατά την χρήση του αυτοκινήτου.

Μην ανησυχείτε για συνεργεία κι αν η επιλογή του συνεργείου ήταν σωστή. με την υπηρεσία Europcar Lease σας διασφαλίζουμε την άμεση και ποιοτικότερη συντήρηση των αυτοκινήτων μας.

Η Kinsen με την υπηρεσία Europcar Lease σας παρέχει άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης, σε κάθε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας χρειαστεί να μείνει στο συνεργείο.

Με την υπηρεσία Europcar Lease δεν ανησυχείτε πλέον για έκτακτα περιστατικά και δαπάνες για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Το μόνο που χρειάζεται να υπολογίσετε στα έξοδά σας είναι ένα μηνιαίο, σταθερό μίσθωμα και τα έξοδα καυσίμου, όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Με την υπηρεσία Europcar Lease απαλλάσεστε από την έννοια “Αναμονή του νέου σας αυτοκινήτου”. Η υπηρεσία παρέχει τη δυνατότητα αυτοκινήτου άμεσα και για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να φτάσει η παραγγελία του καινούριου σας αυτοκινήτου.

Επιλέγοντας Europcar Lease μπορείτε να ανανεώνετε τα αυτοκίνητα του εταιρικού σας στόλου κάθε λίγα χρόνια, προσφέροντας στην επιχείρησή σας τους πόρους της συνεχής εξέλιξης.

Europcar Electric Lease
Επικοινωνήστε σήμερα με τον Σύμβουλο της Europcar Lease

Η μετάβαση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πιο εύκολη από ποτέ. Επικοινωνήστε σήμερα με έναν από τους συμβούλους μας για να σας βοηθήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας για την ηλεκτροκίνηση. Μην αναρωτιέστε «πώς λειτουργεί η φόρτιση;» ή «μπορώ να σχεδιάσω μια διαδρομή μακράς διάρκειας με το ηλεκτρικό μου αυτοκίνητο;» ενημερωθείτε άμεσα και αξιόπιστα. Κάντε το δικό σας βήμα στην ηλεκτροκίνηση!